Browniiie

Solade idag
 

30 Juli.

hey sötnosar
sitter just nu med färg i håret (somvanligt, haha) så tänkte skriva lite medans. idag åkte jag in till stan & mötte Tove. där lämnade jag tebax en av blusarna jag köpte på H&M, finns bild längre ner. oxå köpte jag ett vanligt vitt långt linne från Gina. efter de gick vi till suntan och solade solarium. jag testade stå solariet haha, lite läskigt faktiskt. sen gick vi tebax till stan & mötte Josse, gick runt lite & jag köpte två paket blonderingsmedel. ikv blir det nog bara att vara hemma, elr funderar fan på att åka o sola igen (A)..  

 

Kan inte sova : (

ååh jag som hade tänkt gå upp tidigt imorn, lämna tbx några grejer i stan & sen sola med Tove. men jag kan fan inte somna. sitter under fläkten just nu och röker haha.. sen ska jag stänga datorn och försöka sova igen, fast är inte trött alls. bajs : (

Gimme thaaaaaatatattatttttt

 världens sexigaste


Mysdress

Shit va svårt de var att hitta..
när jag var på Ohio var den rosa slut & har letat överallt.
men nu har jag iaf hittat denhär som mami ska beställa imorn ♥
 

Piercing

♥ Lägger ut bilder på piercingen medans jag har färgen i håret =)
 

-

inte varit hemma på ett tag & har inte heller haft internet hemma tills idag. MEN iaf ! i måndags så träffade jag Tove i stan <3 och sen följde hon med mig när jag piercade tungan :D.. de vart skitbra, och nej de gjorde inte alls ont. efter de åkte vi in till stan igen, träffade Emelie Josse och Terese oxå. jag köpte ett par byxor & en råfin tröja på ONLY. & ett nagellack till min lilla samling haha. sen åkte jag till ålidhem och var där tills kvällen efter.


dagens outfit, har på mig tröjan jag köpte från ONLY : )
och här är byxorna ja köpte . . 
idag var jag i stan med mami & åt lunch :) sen shoppade vi lite, jag fick en blus och ett linne. leggins, & 3 par skor av henne <3 själv köpte jag 2 tröjor, 2 kjolar, och 2 blonderingspaket & en inpackning.

 

  haha 2 för 30 kr ; )

 


ska bleka håret nu, puss


Assså

festade igår hos Alice på ålidhem .
och shit hahah.. vi hade skitkul innan alla kom, drack lite sådär. men sen när alla kom spårade de typ. jag drack nog några klunkar för mycket, höhö. men de är okej att skämma ut sig ibland haha :D shit. tog några bilder men dom är suddiga osv, här är dom iaf
 
 

Blondie : )

skullu ju fixa utväxten igår&de vart seriöst vitt. inte så jag ville ha det? men aja hähä.


 
haha fuck you :)

Shiiiitttttttttttttttttttt ppooooommeeez assoooooowwwww

haha nämen har inte haft internet på skitlänge, de vart knas när åskan slog ner. men fick tebax de idag iaf!
kommer inte exakt ihåg vad jag gjort sen jag skrev senast i detaljer om man säger så, men jag har iaf varit med Jenni & Alice, varit hemma & tagit de lugnt, shoppat & sånt. =)
I måndags var jag i stan med Jenni och köpte lite grejer. Ett vitt ribbat linne, ett par beige shorts som var på rea, ett par byxor, hängslen, & en foundation & 3 nagellack. Höhö. Oxå åt vi i stan, sen sov jag hos henne på kvällen. & idag har jag varit med Alice i stan, haha. ´Jag köpte en svart jumpsuit bara för att den var så billig, 100 kr. & 1 paket blondering till utväxten och två slingpaket. Började fixa håret diret jag kom hem (vid 6) & vart typ nyss klar. Det jag la på utväxten vart mke ljusare än resten av håret. Fjortisgult, blää. Men jag har nyss hett i silvershampoo iaf som jag ska duscha ur om nån timme. Vill ju inte se helt skabb ut imorgon haha! får kanske lov att lägga i nån toning :( .. blablabla aja. Har inte tagit kort på kläderna jag köpt, men de kommer väl bilder efter som. Puss

lite random bilder ;D..

  
   
 

Vila i frid


att du dog kom som världens chock, jag hade smsat dig nån timme
innan helt ovetande om vad som skulle hända.
visst jag kände inte dig så bra, finns människor som känner dig så mkt mer.
men den som inte blir rörd när sånt här händer är fan dum i huvudet.
förlåt för att jag inte alltid haft tid för dig, shit har dåligt samtvete nu..
gångerna jag varit hos dig har vi haft så kul, när vi lekte massa lekar
när vi var utråkade haha. och när vi bara snackade men ändå hade
så kul. kommer alltid minnas dig som den gladaste personen
med alltid ett leende på läpparna. känner för dom som stog dig nära,
hur dåligt dom mår nu och hur många som kommer sakna dig..
:/ rest in peace, underbara människa <3

Inget internet

mitt internet hemma funkar inte :( böjar skriva igen när det funkar ♥
var aldrig med alice igår, åkte till ålidhem ist. men vi tar väl de nån annangång.
ikv ska mami bjuda mig på middag hihi, sen vet jag inte vad som händer.
inte så mkt i think, har sjukt ont i huvudet haha. :( puss

Uppdatering

min syster och hennes boyfriend ska tydligen på storsjöyran i östersund som är i slutet av månaden. skulla va nice att åka dit, lady gaga kommer ju haha. men de blir nog att stanna hemma, ska lägga alla pengarna på kläder. oxå ska jag ju pierca tungan!! ♥ ♥ ♥ ikväll blir de bara att vara hemma, se massa filmer och ta det lugnt. som alla andra dagar typ? haha, va hände med partygirl?.. morgondagens planer är iaf att äta sushi med Alice. sen ha myskväll : ) blir nice. ska laga mat nu åt massa som är sjuk, puss

God morniiiiing

vaknade för nån timme sen,
har legat i sängen med datorn tills dess.
men nu ska jag upp & ta nåt att äta, sen en cigg.
skriver lite senare, puss

Dröm jackan..



Jag har velat ha en sånhär jacka sen jag såg den första gången på Gina. Köpte den inte då eftersom jag inte hade råd, och sen dess har jag letat som en jävla tok efter en likadan på tradera osv. Med rosa innertyg. Men den finns aldrig min strl, blä blir galen. Nu ger jag upp och köper en med grått innertyg ist, den får duga. Men om jag ser en med rosa så köper jag dirr! Intressant va? :) haha, har tråkigt medans jag väntar på Paradise Hotel.

Suntan is the shiet

Hey bloggen!
har haft fullt upp hela dagen så jag har inte uppdaterat nåt. jag har iaf städat massa, röjt undan. diskat, tagit hand om mina älskade hundar osv. vid 5 åkte jag in till stan så jag skulle hinna till H&M innan stängning. köpte en väska. så nu har jag äntligen en ny. kanske inte min "drömväska", men den funkar sålänge. kanske köper en till när jag får min lön som kommer snart. såg massa andra grejer inne på H&M som jag ville ha, som jag oxå ska köpa när jag får mina pengar. anyway efter de så tog jag bussen öst på stan och solade solarium, var längesen nu! så nu är jag brun & snygg.
 
 

nu film, kisses <3

Vacker


Blonde vs. Brunette

de är rätt många som frågat hur jag blev blond så fort. hade ju brunt hår förut som skiftade rött, och med röd/orange slingor. att få håret ljust är ju lätt, bara att bleka massa gånger. men att få en bra blondfärg är ju lite svårare. jag är iaf nöjd med färgen jag har nu, ska bara göra lite fler slingor i underhåret när jag får pengar! visst ja är inget hårproffs elr så, men vill iaf hjälpa er litegrann. jag hade lixom ingen aning när jag försökte bli blond i 8an!

1. För att få ljusare hår måste man såklart bleka det. jag körde på denna extrem blondering från Schwarzkopf. jag behövde bleka håret många omgångar innan det blev ljust.

2. När jag hade blekt gång på gång och det var ganska gul/orange fick jag höra om Jane Hellen's ultrablond. deras blonderingsmedel tar bort gula toner i håret, perfekt för dom som vill ha vitt hår (inte för att det var vad jag var ute efter, men endå).

3. Jag köpte oxå slingor av samma märke. det som är bra med Jane Hellen är att det är så billigt, 45 spänn betalade jag per paket. och märket säljs på olika Ica butiker, så du hittar dom inte på Åhlens eller liknande.

4. När jag hade slingat/blekt klart skaffade jag mig ett silver shampoo. och tro mig om du inte blekt ditt hår tidigare - silver shampoo är inget altenativ, det är ett måste om du ska få en fin blondfärg. appselut bästa märket är Matrix. jag brukar låta det sitta i medans jag peelar mig/tvålar in kroppen/rakar mig, sen skölja ur! låt det alltså sitta så länge som möjligt, och använd varannan gång du duschar.


& nu en fråga ..





EN BRUNHÅRIG ELLER BLOND VERONICA ?

Helgen

hallådär
sitter just nu & ser på en film, men var tvungen att pausa. jag kan fan inte vänta längre med att uppdatera!! idag har jag inte gjort något vettigt alls, började dagen med att jag duschade & sedan bara legat här i sängen med datorn. så typiskt mig! men imorgon ska jag iaf tjäna lite pengar, åka ner till stan en sväng och på kvällen ska jag nog göra nåt oxå. tänkte att ja skulle berätta lite snabbt om min helg. på fredagkväll åkte jag till åhem & hämtade alkohol, visste dock inte om jag hade lust att dricka den kvällen. slutade med att jag stannade där, gick & köpte godis på ica. såg film och sådär. dagen efter tog jag bussen hem & började göra mig i ordning inför kvällen, sen fick jag skjuss av mami till vännäs. jag var med Siri & Madde, vi var på två olika fester och var vid tivolit. träffade lite folk! de var inte dirr skitkul, men de funkade. sen fick jag skjuss av Victor till åhem :) vi stannade på vägen & köpte chips oxå på teg haha.. dagen efter såg vi på filmoch sånt tills jag vart hämtad av mami !
 
 

Inte så bra bilder, iknow. men d är alla jag tog.

.. imorgon i stan ska jag nog kolla ut nån väska på H&M, hoppas de finns. för jag har fått presentkort där på 200kr ! borde endå finnas någon. Jag 'r sååå less på mina, har haft samma i kanske 2 år.
puss !
/ veronica


Natti

Nu ska jag lägga mig & sova, men imorgon lovar jag att blogga på som vanligt igen. puss på er


Na na na na everyday

kom hem för en timme sen
sitter & dricker irish cream kaffe, FETT gott.
och äter rostade mackor, mmm haha.
är slut i hela kroppen sen jobbet idag, usch..
ska iaf duscha av mig snart &
sen ska jag nog till ålidhem.
-

Godnatt

ska lägga mig i min underbara säng nu & se på tv, äta godis och mysa med Zitha.<3 godnatt

Min man


Jag älskar dig

yes i do : )

..

klev upp 6 imorse, fixade mig lite & åt. sen cyklade jag dit jag ska sommarjobba. vi gick igenom vad vi ska jobba med och sånt, & sen typ efter 3 timmar ville handledaren prata med mig? och han sa att jag inte fick betalt för att jobba där, tydligen för att jag hade gått sommarskola. så jag ba jaha?! jag hade lixom fått brev hemskickat om att jag kommit in på både ferieskolan & fått sommarjobb. jävla kuksugare som inte kan säga till mig innan, har gått runt och trott att jag ska sommarjobba och varit inställd på de ju hahahha. men mami fixa så jag iaf får jobba en vecka där, blir ju iaf 1000 spänn endå värt. ikväll har jag varit på ålidhem och bara tagit de lugnt, mami hämta mig vid 10 typ. sen när jag kom hem var jag good girl o diskade ;) juste, fick G i matte yeyyy. men ska upp tidigt imorn igen så måste försöka sova. pusssss


Jobb imorgon, fifan

hey bloggeeeeeeeeen

igårkväll så åkte jag & Madde till ålidhem. vi tog de lugnt me film och sådär,
sen kom vi hem till henne vid 2 oxå somnade vi kring 5 kanske.
på morgonen var båda skitsega men sen så fixa vi oss och gick till frasses.
efter de tog jag bussen hem. ikväll visade mami vilken väg som går snabbast
att cykla till jobbet där jag börjar imorgon. haha fyfan va svettigt de va : (
så jävla drygt att jag ska gå upp tidigt tre veckor till nu, 5 veckor i rad lixom.
kommer vara död direkt jag kommer hem, fifan. ska iaf ta bort sminket nu,
duscha av mig & sen försöka sova, big day tomorrow ! pussi


Blä

varför finns det så många snygga klänningar?
& varför är Nellys modell så jävla söt så man vill äta upp henne? :(

 stylebystars.se
  

Yes..


Sommarlov ett par dagar

yes nu äre sommarlov!
.. i 3 dagar hhah. börjar jobba på måndag.
så drygt. är inte taggad överhuvudtaget.
men jag får pengar så det kanske är värt d.
iallfall, vaknade idag kl 6 av att klockan ringde.
hann aldrig fatta att jag ens hade somnat haha.
skulle vila lite innan middagen, men råkade somna.
alltå, vid KLOCKAN SEX igår haha! sov läääänge.
så sjukt. första skoldagen jag hållit mig helt vaken.
i skolan hade jag iaf ett omprov & ett prov ja inte hade gjort.
dom gick skitbra så får nog G, får veta på måndag iaf : )
oxå såg vi på en film i biosalen, sen slutade vi.
de jag har lärt mig på skolan, är att en del personer
inte alls är så dumma i huvudet som man alltid trott.
och att vissa personer som man alltid gillat är helt
mongo, oxå har jag lärt mig massa matte ofc.
jag gick in till stan en snabbis & fixade p piller,
sen tog jag bussen hem. ikv har jag bara tagit de lugnt,
har sett på film & gjorde en kladdkaka <3
såg på Ciao Bella, seriöst den är så underskattad.
jag älskar den haha, & alla andra hatar den.
ovanligt att ja är hemma på en helg elr? nä faktiskt inte,
seriöst har börjat va hemma varje helg typ? hm..
puss

Missade just bussen

skulle ta bussen som gick 23,
 men när jag kom ut så var d typ dåligt väder?!
så gick tillbaka & tog på mig leggings och jacka.
lägger in lite bilder från imorse medans jag väntar på nästa buss.

 
 
(shorts under höhö)


Snart sommarlov!

hellu
igårkväll städade jag lite, sen dansade jag höhö.
och idag hade jag skola förstås, vi såg på en film,
den var väl okey men jag höll på att somna hela tiden
som vanligt. oxå fick jag igen provet som jag gjorde igår.
jag fick 1 poäng från G, så ska ha omprov på några uppg imorn.
oxå ska jag ju göra provet jag missade när ja var i sthlm.
hoppas jag klarar det, så jag blir godkänd!!!
imorgon är ju oxå sista dagen, sen blire sommarlov.
kom hem vid 3 iaf, sen dess har jag bara tagit d lugnt,
& ska nog göra de resten av kvällen oxå.
nu längtar jag tills jag får mina pengar så jag kan
klicka hem mina drömskor & lite annat. så deså.
puss

boy u turn me on

hann inte skriva nå mkt igår, ville inte sitta vid datorn & va osocial när ja är med folk haha. var iaf i skolan, sen gick jag med Madde och Tezza på stan ett tag, vi gick runt chillade köpte lite grejer. Träffade Evelina oxå, skitlängesen jag såg henne, måste hitta på nåt snart med henne : D sen så solade jag, duschade efter & fixade mig snabbt. efter det tog jag bussen med Alice in till stan igen så mötte vi Anna. vi käkade & sånt, och efter d följde jag Alice till å hem. vi såg film som jag skrev förut igår, snackade lite och jag duschade håret hos henne. sen sov jag där, eller på ålidhem men inte hos henne haha :P & idag har jag varit i skolan, haft prov som gick skitdåligt. bajs : ( ikv får jag se vad som händer. puss!!!!!!

 
jag har snyggare hår än dig
 
gårdagens ( & dagens haha.. ) , outfit

RSS 2.0